Montserrat Torrent i Damià Timoner ofereixen aquest vespre els primers concerts d'El pont blau a Berlín
   

Barcelona.-La catedral catòlica de Berlín acull aquest vespre el concert de Montserrat Torrent, mentre que la Kulturbrauerei, un dels centres de referència de l'activitat cultural a la capital alemanya, oferirà la música mediterrània del guitarrista i compositor manacorí Damià Timoner. Amb aquests concerts s'obre la variada oferta musical d'El pont blau, Jornades culturals de les Illes Balears i Catalunya a Berlín, que es van iniciar el dimecres dia 23 i que proposa 30 actes, amb protagonistes destacats de la cultura catalana a la capital alemanya.
mailto:rogerpi@noticies.net/ Intra-ACN / 25-10-2002 / 17:18h.

A dos quarts de vuit del vespre, a St-Hedwigs-Kathedrale, Montserrat Torrent interpretarà obres de Pau Bruns, Joan B. Cabanilles, Josep Elies i P. Antoni Soler, en un concert titulat 'L'orgue barroc a Catalunya (segles XVII-XVIII)'. Timoner oferirà el seu concert a les vuit del vespre, alhora que presentarà el seu darrer disc, Fet a mà.
Demà, dissabte dia 26, a les set del vespre, de nou a la Kulturbrauerei, l'escriptor i periodista Quim Monzó presentarà la traducció a l'alemany d'El millor dels móns (Die beste aller Welten, FVA, 2002). En el mateix acte, el professor Dieter Ingenschay, catedràtic d'Hispàniques de la Humboldt-Universität de Berlín, impartirà una conferència sobre l'obra de Monzó. Després, el grup Contemporary Club Ensemble oferirà un concert de jazz-fusió.
De la jornada del diumenge, destaca la taula rodona sobre turisme i cultura, a les sis de la tarda a la cantina de la Kulturbrauerei, amb Baltasar Porcel, el periodista del Berliner Morgenpost Joachim Fahrum i el director de l'Oficina del Govern de les Illes Balears a Berlín, Josep Coll, entre d'altres.
Durant dotze jornades, des del passat dimecres 23 fins al 3 de novembre, l'àmplia oferta cultural de Berlín inclou prop de trenta actes, amb protagonistes destacats de la cultura catalana procedents de les Illes Balears i de Catalunya, en una iniciativa, El pont blau (Die blaue Brücke), gestionada per l'Institut Ramon Llull (IRL) en col·laboració amb els governs d'ambdós territoris. La delegació catalano-balear a Berlín està encapçalada pel president del consell de direcció de l'IRL i conseller d'Educació i Cultura de les Illes Balears, Damià Pons i pel director del Ramon Llull, Joan Maria Pujals.
   
Del web de l'AELC: www.escriptors.com/ 25.10.2002
   
     

Pàgina inicial | Endarrera |

 Copyright © elpontblau 2002 | Institut Ramon Llull

Disseny| Marcela Polgar