Cine i literatura Balears i Catalunya, aquesta setmana Berln
   

   

Palma, 28 oct (EFE).- La projecció de cine en català i la presentació d'obres de literatura de Catalunya i Balears protagonitzaran aquesta setmana les jornades de cultura que aquestes dues comunitats espanyoles han organitzat a Berlín sota el títol genèric "El pont blau".
Segons que ha informat avui la Conselleria d'Educació i Cultura de les Balears en un comunicat, per avui està prevista la presentació de la reedició en facsímil del primer diccionari català-alemany, editat el 1502.
A més a més, els curtmetratges "Màgic", d'Enric Andrés, "D'homes i altres infectes", de Bennássar Colom, "Reflejos de una dama", de David Mataró, "Leocadio", de Pedro Orell, i "Es venen records", de Pere Salom es podran veure aquesta tarda en el centre cultural Kulturbrauerei de Berlín.
Els actes previstos per a aquesta setmana inclouen també altres presentacions de llibres, com la versió alemanya de "Cap el cel obert" i "Dins el darrer blau", de Carme Riera, "Cavalls cap a la fosca", de Baltasar Porcel, "La dama de les boires", de Gabriel Janer Manila, i "39o a l'ombra", d'Antònia Vicens.
Igualment, s'han programat concerts amb música de Bach i els seus antecedents catalans i projeccions cinematogràfiques com "Bearn", "El zel", "Anita no perd el tren", "Darkness" i "El mar".
Les jornades seran clausurades diumenge que ve, 3 de novembre, amb les actuacions de Música Nostra i S'Albaida.
"El pont blau", iniciativa impulsada per l'Institut Ramon Llull, es va iniciar la setmana passada a Berlín amb la intenció de fer una gran presentació de la cultura de l'àrea catalana i posar les primeres bases per a la futura seu berlinesa d'aquesta institució. EFE.
Es

som

   
   

Pgina inicial | Endarrera |

 Copyright elpontblau 2002 | Institut Ramon Llull

Disseny| Marcela Polgar