Presentació d'El pont blau, Jornades culturals de les Illes Balears i Catalunya a Berlín    
     
Dia: Dimecres, 16 d'octubre del 2002
Hora: 12:00 hores
Lloc: Institut Ramon Llull (seu provisional a Palma de Mallorca), Capità Salom, 29, Palma de Mallorca


El conseller d'Educació i Cultura de les Illes Balears, Damià Pons, president del consell de direcció de l'Institut Ramon Llull i el director d'aquest organisme, Joan Maria Pujals, presentaran dimecres vinent en roda de premsa les primeres Jornades culturals de les Illes Balears i Catalunya a Berlín, que sota el títol El pont blau (Die blaue Brücke) se celebraran des del pròxim dia 23 d'octubre fins al 3 de novembre a la capital alemanya.
Les Jornades han estat organitzades per l'Institut Ramon Llull (IRL) en col·laboració amb la conselleria d'Educació i Cultura de les Illes Balears i la conselleria de Cultura de la Generalitat de Catalunya.
La roda de premsa tindrà lloc el proper dimecres dia 16, a les 12 del migdia, a la seu provisional a Palma de l'Institut Ramon Llull, consorci format pels governs de Catalunya i de les Illes Balears amb la participació del ministeri d'Afers Exteriors del govern espanyol per a la projecció exterior de la llengua i la cultura catalanes. Damià Pons i Joan Maria Pujals hi compareixeran acompanyats de diversos membres dels seus respectius equips que han intervingut en la preparació de les Jornades. Aquesta serà, alhora, la primera actuació pública de l'IRL davant dels mitjans de comunicació de les Illes Balears.
   

Barcelona, 14 d'octubre del 2002
   

Pàgina inicial | Endarrera|

 Copyright © elpontblau 2002 | Institut Ramon Llull

Disseny| Marcela Polgar