CAP PELA Títol del disc; A PÈL

Cap Pela;
Esther Barceló
Carol Domènech
Guillem Ramon
Joaquim Domènech
Santiago Francia
Sofia Domènech
Begoña de la Iglesia

Producció artítisca: Cap Pela i Miquel Brunet
Enregistrament als estudis d'ONA DIGITAL
So i mescles: Miquel Brunet i Antoni Fernández
Producció i edició: Ona Digital.

Cap Pela torna a ésser notícia amb un nou disc: "A Pèl".
Han passat gairebé dos anys d'ença que el grup mallorquí ens va sorprendre amb un recull de cançons que mostraven l'enlairament d'un grup apassionat pel que feien: malabarismes vocals sense l'ajut de cap instrument musical que no fos les seves pròpies veus.

Des d'aleshores, la maquinària de fer música no s'ha aturat. Composicions, arranjaments, actuacions, assaigs i gairebé un any d'enregistrament per poder oferir al seu públic els fruits recollits.

Enmig de tot això, algun esdeveniment important. El teatre de la Maestranza de Sevilla, en directe, durant dues hores, va mostrar a tot el país, el que podien fer set veus "a pèl" sobre un escenari donant suport a un lliurament de premis a les principals figures del teatre i les arts escèniques de l'estat espanyol: Els premis MAX. Actors, actrius, figuristes, músics i públic en general es demanaven d'on sortia aquella proposta original, atrevida i arriscada.

I d'aquella experiència, nova per al grup, on, a més de cantar havien de ballar i actuar, va sorgir encara més energia per donar forma al disc que ara es presenta.

Hi ha de tot. Temes de Santiago Auserón, de Joan Manuel Serrat, N'hi ha de Queen, de Janis Joplin. Hi ha adaptacions de temes populars mallorquins, i també n'hi ha en llengua basca. I sobretot, n'hi ha de pròpia creació on s'hi aboquen les inquietuds, aprenentatges, il·lussions i energies d'un grup de joves que viu intensament la música del seu temps.

" A pèl", és un títol senzill per a un treball de textures complicades, però efectives, per a tots els gustos i edats.


Pàgina inicial | Endarrera

 Copyright © elpontblau 2002 | Institut Ramon Llull

Disseny| Marcela Polgar