Hi disposarā d'un estand organitzat amb els governs catalā i de les Illes Balears
   
L'Institut Ramon Llull participa a Expolingua de Berlín, Fira internacional dels Idiomes i de les Cultures
   
L'Institut Ramon Llull (IRL) serà present a l'Expolingua de Berlín, quinzena Fira internacional dels Idiomes i de les Cultures, que se celebra del 15 al 17 propvinents a la capital alemanya (www.expolingua.com). L'IRL hi disposarà un estand organitzat amb els governs de Catalunya i de les Illes Balears, en el qual es donarà a conèixer material didàctic i terminològic per a l'ensenyament del català, així com altres documents i publicacions sobre la llengua i cultura catalanes.
En representació de l'IRL acudirà a Berlín, el pròxim dia 15, la directora de l'Àrea de Llengua, Ester Franquesa. També està prevista l'assistència a Expolingua dels directors de Política Lingüística de Catalunya i de les Illes Balears, respectivament Lluís Jou i Josep Melià.
La Fira Expolingua, única basada en els idiomes i les cultures a Alemanya, té enguany com a lema "Camins a l'estranger", en referència a l'aprenentatge i el treball sense fronteres. Està organitzada per ICWE (International Conferences, Workshops and Exhibitions) amb el patrocini del ministeri alemany d'Educació i Investigació. Enguany, Expolingua coopera per primera vegada amb el Servei d'Intercanvi Acadèmic Alemany DAAD (agència alemanya líder en l'intercanvi i l'estudi a l'estranger). La passada edició d'Expolingua registrà un total de 102 expositors procedents de 17 països.
Amb 19 lectorats de català, gestionats per l'Àrea de Llengua de l'IRL, Alemanya ocupa el primer lloc, juntament amb Gran Bretanya, d'entre els països estrangers on actualment s'imparteix ensenyament reglat de la llengua catalana a les universitats.


   
Barcelona, 12 de novembre del 2002
   

Pāgina inicial | Endarrera |

 Copyright Đ elpontblau 2002 | Institut Ramon Llull

Disseny| Marcela Polgar